Adjö föreningslokal

31 mars, 2019

Comments

Adjö föreningslokal

Nyheter

Nu säger vi adjö till vår föreningslokal. Självklart är det med ett tungt hjärta som vi lämnar vår föreningslokal. Men så som föreningen ser ut idag så har vi ingen ekonomi för att driva en föreningslokal till sin fulla potential.

Igår, lördag, så tog vi dagen till att rensa, flytta och städa. Vi kommer fortsättningsvis hålla till på Sävar EFS där vi hyr övervåningen två kvällar i veckan för de rollspelande medlemmarna som vi har i föreningen. Det finns utrymme i vårt avtal att även hyra hela huset för lite större evenemang i mån av tid. Tidigare har vi hållit i rollspelskvällar på Sävar EFS vi får se om detta blir en verklighet igen. Det vore mycket roligt att få igång prova på rollspelandet i Sävar igen.

Men vi tog en chansning som vi trodde skulle ge mer resultat än vad det gjorde. Vi är glada över att vi tog chansen på att ha egen föreningslokal igen. Vi hade stora planer och till en början såg det positivt ut med nya besökare. Vi har återfått en del av personer som varit medlemmar förut som nu blivit medlemmar igen. Det föreningen kommer jobba med nu är att göra sig synlig genom att närvara på andra event och försöka sprida den fantastiska spelhobbyn även om vi inte har en ”offentlig” lokal att hålla till i. Vi kommer sakna lokalen men kanske minst av allt skylten ovanför fönstren.

Varma vårhälsningar,

Simon Lundgren

Simon Lundgren

Ordförande

Related Posts

Vi medverkar på 2 Days in Umeå

Vi medverkar på 2 Days in Umeå

Sävspel kommer medverka under 6-7 september på 2 Days in Umeå och vi har med oss ett helt gäng med brädspel du kan testa på. Du kommer även få chansen att testa på lite enklare rollspel.

Rollspelskvällar under hösten

Rollspelskvällar under hösten

Sävspel anordnar två rollspelskvällar under hösten för att locka fler deltagare till SävCon och PåskCon.  Det ligger i föreningens historia att anordna rollspelskvällar för att bjuda in fler personer till spelhobbyn. För första gången på länge så arrangerar föreningen...

0 Comments

News & Updates

Join Our Newsletter