Sävardagen 2019

11 maj, 2019

Comments

Sävardagen 2019

Nyheter

Skogsvallens IP – Sävardagen

11.00-15.00

Sävardagen arrangeras i år av Sävar IK. Sävspel medverkar under hela dagen med brädspel som du får möjlighet att testa på.

Vi kommer ta med oss ett gäng med enkla, snabba och roliga brädspel som ni kan testa på. Sävardagen är den lördag den 25 maj mellan klockan 11.00 och 15.00 på Skogsvallens IP. Det finns hamburgare och fika till försäljning, hoppborg. Kom och träffa flera av Sävars föreningar och företag, bland annat. Sävarådalens trädgårdsällskap, Öxbäckens biodling, Lions Sävar, PRO Sävar, Sävspel, Sävarkanot, Carolinas fotvård, Head to toe, Pdr paintball, Sävar CK m.fl. 

Krypedalen – Ankrace

17.00-20.00

Allsångsfest på från kl. 17.00 och ankorna släpps kl. 19.00. Också den 25 maj.

Hamburgare och fiskedamm. Medverkande: Canorus, Per Höglund, Karolina Baptista de Miranda, husbandet och många fler. Konferencier: Anna Axelsson.

Köp en ankrace-lott till förmån för Lions Cancerforskning i Norr.

Arrangör: Sävar IK och Lions Club Sävar i samarbete med ICA Supermarket Sävar.

 

Varmt välkomna!

Related Posts

Vi medverkar på 2 Days in Umeå

Vi medverkar på 2 Days in Umeå

Sävspel kommer medverka under 6-7 september på 2 Days in Umeå och vi har med oss ett helt gäng med brädspel du kan testa på. Du kommer även få chansen att testa på lite enklare rollspel.

Rollspelskvällar under hösten

Rollspelskvällar under hösten

Sävspel anordnar två rollspelskvällar under hösten för att locka fler deltagare till SävCon och PåskCon.  Det ligger i föreningens historia att anordna rollspelskvällar för att bjuda in fler personer till spelhobbyn. För första gången på länge så arrangerar föreningen...

0 Comments

News & Updates

Join Our Newsletter