Anmälan till PåskCon VII har öppnat!

av | 2020-04-01 10.00 | Nyheter, PåskCon

Om PåskCon

PåskCon är ett rollspelskonvent för alla! Vi riktar oss till gamla som nya spelare, tanken är att PåskCon ska kunna vara en plats för de som vill testa på rollspel. Idén om PåskCon föddes på SävCon XII och håller fortfarande igång.

Då PåskCon är tänkt att vara ett mindre konvent så passar vi även på att göra det till Sveriges mysigaste rollspelskonvent. Istället för att ha en skola som lokal håller vi till i en herrgård för att höja mysfaktorn. Mycket under konventet gör vi för att man ska lära känna andra inom spelhobbyn och vi har en del aktiviteter som är tänkt att stärka den grupp som deltar.

Anmälan är öppen från den 1 april till den 15 april. Du kan anmäla dig sjävl eller ett lag upp till fem personer. Kostnad för konventet hittar du på hemsidan och där finns även mycket annan information. Tveka inte på att kontakta oss om det är något som du undrar över. Vi hoppas att vi syns!

Vår hantering av Coronaviruset

Vi i föreningen Sävspel följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande det nya Coronaviruset, COVID-19.

Vi ser i dagsläget ingen anledning till att ställa in våra spelkvällar eller närliggande konvent. Detta kan komma att förändras i och med råd och riktlinjer från myndigheterna. Du hittar det senaste om vår rapportering genom att klicka på knappen nedan.

PåskCon

PåskCon