Anmälan till årets SävCon har öppnat!

av | 2019-10-01 07.10 | Nyheter, SävCon

Anmälan till årets SävCon har äntligen öppnat!

SävCon är Norrlands äldsta rollspelskonvent som i år bjuder på nio olika rollspelsscenarion att testa på. Du kan anmäla dig själv och upp till fyra kompisar som bildar ett lag på fem personer. Men för första gången så kan du anmäla dig helt själv eller med en kompis. Vi kommer då att bygga ihop ett lag till dig som du kommer få vara med i.

Konventet kostar 200kr för dig som är 26 år eller yngre och 250kr för dig som är 27 år eller äldre. I anmälan kan du förköpa mat under hela konventet för 150kr (ordinarie pris 50kr/måltid). Menyn för konventet kommer presenteras senare.

I år arrangerar vi under SävCon två stycken brädspelsturneringar. En turnering i Red Dragon Inn och en turnering i det roliga spelet KLASK. Det är en separat anmälan för dessa och de är gratis att detaga i. Om du inte är anmäld till själva konventet så behöver du köpa ett dagspass för lördagen på plats för att delta, dagspass kostar 75kr/dag och du får då vistas på konventet fram till klockan 24.00. Vi har även många andra aktiviteter som du kan deltaga i om du köper ett dagspass.

Om du vill hjälpa till på ett av Sveriges mysigaste rollspelskonvent så kan du skriva upp dig som Konventshjälte för att bland annat få gratis inträde till konventet.

Om du har några som helst frågor så kan du alltid kontakta oss via mejl på kontakt@savcon.se.

Vi hoppas att vi syns på SävCon XIX!

Elias Viklund

Elias Viklund

Konventsgeneral

Simon Lundgren

Simon Lundgren

Konventsadministratör

SävCon

SävCon