Red Dragon Inn turnering

22 september, 2019

By SävCon

Comments

Red Dragon Inn turnering

Aktiviteter

Ni har spenderat hela dagen med att slåss med episka monster och ta deras skatter. Nu är ni tillbaka i staden, helade, tvättade och redo att festa på Red Dragon Inn. Drick, spela och slåss med dina vänner och rivaler men glöm inte att hålla ett öga på ditt guld, om det tar slut får du sova i stallet. Oh… försök att inte bli för blåslagen eller full, om du däckar kommer dina vänner att fortsätta festen… efter att de plundrat din kropp på guld såklart! Den sista äventyraren med guld som är vid medvetande vinner spelet! Red Dragon Inn är ett spel där varje spelare spelar en äventyrare och varje äventyrare har en kortlek med just deras speciella egenskaper och förmågor så som att göra skada, hela eller skicka sin psykotiska kanin att tugga på någons tår. Äventyrarna gör sina turer i turordning och försöker på olika sätt att försätta sina motspelare i ej spelbart skick. För att delta i turneringen så måste du föranmäla dig. Det kostar inget att delta i turneringen, men om du inte är deltagare på konventet måste du köpa ett dagspass under lördagen. Turneringen spelas i två kvalrundor plus en final. Deltagarna delas in i nya grupper om 4 inför varje omgång (alternativt 3 eller 5 beroende på antalet deltagare) och man får poäng baserat på sin placering i båda kvalrundorna. De 4 äventyrare med mest poäng går vidare till finalen. Spelkaraktärer slumpas ut 5 per bord och efter det väljer deltagarna enligt lottad ordning. Arrangören står för allt nödvändigt material och en valfri drink (självklart alkoholfri). Det kommer att finnas priser till de framgångsrika äventyrarna samt ett specialpris. Det finns inga förkunskapskrav och en regelgenomgång sker innan start.

Anmälan

Anmälan för turneringen har stängt. Det går därför inte att anmäla sig längre.

Arrangör

Simon Lundgren

Deltagande

Föranmälan krävs. Anmälan görs längre ner på denna sida.

Tid

Pass 4 (lö. 13:00-17:00)

Plats

Matsalen

Kostnad

Gratis, endast inträde till konventet krävs. Läs mer under information.

Related Posts

Collector’s Point

Collector’s Point

Spelbutiken Collector’s Point besöker SävCon även detta år. Kolla in vad de tar med sig i år och se till att skaffa dig lite konventsloot.

KLASK turnering

KLASK turnering

De enkla spelen är oftast de svåra. Klask är ett spel där det gäller att få poäng genom att antingen göra mål, få den andre att sätta sin pjäs i målområdet eller att motståndaren får två ploppar på sin pjäs.

0 Comments

News & Updates

Join Our Newsletter