Adjö föreningslokal

av | 2019-03-31 01.16

Nu säger vi adjö till vår föreningslokal. Självklart är det med ett tungt hjärta som vi lämnar vår föreningslokal. Men så som föreningen ser ut idag så har vi ingen ekonomi för att driva en föreningslokal till sin fulla potential.

Igår, lördag, så tog vi dagen till att rensa, flytta och städa. Vi kommer fortsättningsvis hålla till på Sävar EFS där vi hyr övervåningen två kvällar i veckan för de rollspelande medlemmarna som vi har i föreningen. Det finns utrymme i vårt avtal att även hyra hela huset för lite större evenemang i mån av tid. Tidigare har vi hållit i rollspelskvällar på Sävar EFS vi får se om detta blir en verklighet igen. Det vore mycket roligt att få igång prova på rollspelandet i Sävar igen.

Men vi tog en chansning som vi trodde skulle ge mer resultat än vad det gjorde. Vi är glada över att vi tog chansen på att ha egen föreningslokal igen. Vi hade stora planer och till en början såg det positivt ut med nya besökare. Vi har återfått en del av personer som varit medlemmar förut som nu blivit medlemmar igen. Det föreningen kommer jobba med nu är att göra sig synlig genom att närvara på andra event och försöka sprida den fantastiska spelhobbyn även om vi inte har en ”offentlig” lokal att hålla till i. Vi kommer sakna lokalen men kanske minst av allt skylten ovanför fönstren.

Varma vårhälsningar

FÖRFATTARE
Sävspel

Sävspel

PUBLICERAD
2019-03-31
KATEGORI