Egen verksamhet

Verksamhet som vi anordnar och skapar själva för våra medlemmar och andra i vår närhet.

SävCon

Norrlands äldsta rollspelskonvent slog upp sina dörrar på Sävarskolan i Sävar för första gången redan 1999.

PåskCon

Ett nybörjarvänligt rollspelskonvent som öppnade sina dörrar 2014. Alla är välkomna och testa på rollspel.

Årsmöte

Vår förening är ansluten till spelhobbyförbundet Sverok. Varje år håller vi ett årsmöte där alla medlemmar och övriga intressenter är välkomna.

Rollspelsträffar

Vi har dels interna grupper som spelar rollspel regelbundet. Sedan anordnar vi öppna rollspelsträffar dit alla är välkomna för att spela.

Brädspelsträffar

Vi anordnar egna brädspelsträffar så ofta vi kan och har tid. Är ni intresserad av att spela brädspel, kontakta oss!

Övrig verksamhet

Detta är verksamhet där vi blir inbjuden till ett event eller annan verksamhet som vi deltar på.

Sävardagen

Ett event som arrangeras av olika föreningar i Sävar med omnejd. Tanken är att föreningar ska få möjlighet att visa upp sin verksamhet under en dag. Sävspel brukar bjuda på en mängd olika brädspel du kan testa på.

GameOn Church

Vi medverkade på GameOn Church under påsken 2019. Vi kom dit och spelade rollspel med deltagarna i tre av dagarna. GameOn Church arrangeras av EFS Västerbotten och Svenska kyrkan Luleå stift.

Fräcka fredag

En aktivitetsdag på Sävar skola sista dagen innan sportlovet. Sävspel höll i en aktivitet med brädspel där man fick spela spel med regelhjälp. Mycket uppskattat av eleverna på skolan.

Kulturdagen

Sävspel medverkar på Sävar skolas kulturdag 2019 där vi lär ut och spelar brädspel med eleverna.

Sävarcamp

Sävarcamp är ett projekt som arrangeras av ett antal föreningar i Sävar. Sävspel har varit en del av styrgruppen sedan projektet startade 2013. Sävarcamp är ett aktivitetsläger för mellanstadiebarn i Sävar under sommarlovet.

2 Days in Umeå

Föreningen medverkade på Umeå kommuns arrangemang 2 days in Umeå som är en ungdomsfestival under två dagar. Sävspel var där och tog med sig brädspel och rollspel för besökarna att testa på.

Tonårsgruppen

TG, eller tonårsgruppen, i Sävar är en kristen ungdomsgård som arrangeras av kyrkorna i Sävar. Sävspel har vid flertalet tillfällen blivit inbjudna att hålla i brädspelskvällar samt rollspelskvällar för ungdomarna.

Nordsken

Skandinaviens största spelfestival Nordsken i Skellefteå sker vid kristihimmelsfärd varje år. Sävspel hjälper till med att kolla med våra medlemmar om de vill jobba under Nordsken som spelledare inom rollspel eller andra arbetsuppgifter.