Medlem

Stödmedlemskap

Ett medlemskap vi rekommenderar till de som är 26 år eller äldre.
SEK200/år
  • har rätt att delta i sammankomster som anordnas för medlemmarna.
  • har rätt till information om föreningens angelägenheter.
  • skall följa föreningens stadgar och beslut som fattas av föreningsorgan samt följa i §3 nämnda organisationers stadgar, bestämmelser och beslut.
  • har inte rätt till del av föreningens behållning eller egendom vid upplösning av föreningen.
  • skall betala medlemsavgift senast dagen innan ordinarie årsmöte.
  • har förslagsrätt och närvarorätt på årsmötet.

Förmåner

Försäkring

Sverok har en olycksfallsförsäkring som automatiskt gäller alla medlemmar och en företagsförsäkring som gäller alla föreningar i Sverok. Genom sverokforsakring.se kan du bland annat:

Rabatt hos SJ

Som medlem i en Sverokförening får du 10% på alla resor hos SJ. Boka nedan så länkas du sedan vidare till SJs bokningssida, med 10% rabatt.

Lösenordet får du genom att maila info@sverok.se eller tänka på en planet i en galax långt långt borta. Som referens kan du ange din förening, eller det spelevent du åker på.

Rabatt hos Oderland

Som Sverok-medlem får du 40% rabatt på webbhotell hos Oderland – ange koden sverok14. Där kan ni sedan själva sätta upp och administrera tjänster som domännamn, mail, webbplats, bloggar, e-handelslösningar, wiki, forum etc. med 40% rabatt. Observera dock att rabatten gäller ej domännamn. All installation och administration sker sedan med lätta och användarvänliga administratörsverktyg.

Om du vill starta en WordPress-sida eller flytta en befintlig sida till Oderland går det lätt! Läs här hur: https://www.oderland.se/wordpress/

Hotellrabatt

Sverok-medlemmar får ta del av hotellrabatter! Är ni trötta på att sova på golv eller leta efter soffor att övernatta på så kan ni använda er av dessa hotellrabatter. Ta det erbjudandet som passar er förening samt tillfälle bäst och kom utvilad till konventet efter stor frukostbuffé, sköna sängar och wifi på rummet.

Bli medlem nu!

Vill du bli medlem i vår förening? Det tycker vi är superroligt! Du är varmt välkommen!

Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.