Rollspelskvällar under hösten

av | 2019-08-27 02.21

Sävspel anordnar två rollspelskvällar under hösten för att locka fler deltagare till SävCon och PåskCon. 

Det ligger i föreningens historia att anordna rollspelskvällar för att bjuda in fler personer till spelhobbyn. För första gången på länge så arrangerar föreningen två rollspelskvällar under hösten 2019. 

 

Föreningen Sävspel bjuder in till rollspelskvällar i Sävar och Umeå under hösten. Har du någon gång funderat vad det innebär att spela rollspel? Nu har du chansen att testa! Alla är välkomna och kvällen är gratis.

 

Rollspel är vad man kan kalla en samberättande historia. Den kan handla om drakar, alver, rymdskepp. Det är endast fantasin som sätter gränserna. Man skapar historian tillsammans helt enkelt.

 

Inga förkunskaper krävs. Det enda som krävs är att du dyker upp klockan 18.00. De som leder spelet/berättelsen framåt kommer vi fixat dit. Vill du inte komma själv? Dra med dig en kompis så kan ni testa på rollspel tillsammans.

 

Varmt välkommen!

NÄR

20 september 2019
18.00-23.00

VAR

Sävar EFS
Sportlovsvägen 1, Sävar

Föreningen Sävspel bjuder in till rollspelskväll på Sävar EFS den 20 september från klockan 18.00. Har du någon gång funderat vad det innebär att spela rollspel? Nu har du chansen att testa! Alla är välkomna och kvällen är gratis.

Rollspel är vad man kan kalla en samberättande historia. Den kan handla om drakar, alver, rymdskepp. Det är endast fantasin som sätter gränserna. Man skapar historian tillsammans helt enkelt.

Inga förkunskaper krävs. Det enda som krävs är att du dyker upp klockan 18.00. De som leder spelet/berättelsen framåt kommer vi fixat dit. Vill du inte komma själv? Dra med dig en kompis så kan ni testa på rollspel tillsammans.

Varmt välkommen!

NÄR

15 oktober 2019
18.00-23.00

VAR

Kulturhuset Klossen
Ekonomistråket 6, Umeå

Föreningen Sävspel bjuder in till rollspelskväll på Kulturhuset Klossen på Ålidhem den 15 oktober från klockan 18.00. Har du någon gång funderat vad det innebär att spela rollspel? Nu har du chansen att testa! Alla är välkomna och kvällen är gratis.

Rollspel är vad man kan kalla en samberättande historia. Den kan handla om drakar, alver, rymdskepp. Det är endast fantasin som sätter gränserna. Man skapar historian tillsammans helt enkelt.

Inga förkunskaper krävs. Det enda som krävs är att du dyker upp klockan 18.00. De som leder spelet/berättelsen framåt kommer vi fixat dit. Vill du inte komma själv? Dra med dig en kompis så kan ni testa på rollspel tillsammans.

Varmt välkommen!

FÖRFATTARE
Sävspel

Sävspel

PUBLICERAD
2019-08-27
KATEGORI