Välkommen till rollspelsdag

av | 2024-03-12 07.50

Välkommen till en dag fylld av äventyr och fantasi!

📅 6/4-2024
🕐 10.00-22.00
📍 Kulturhuset Klossen
(Ekonomstråket 6, Umeå)

Har du någonsin drömt om att stiga in i en helt annan värld, där endast din fantasi sätter gränserna? Nu har du chansen! Den 6 april 2024 bjuder vi in dig till en spännande rollspelsdag på Kulturhuset Klossen i Umeå (Ekonomstråket 6), där vi tillsammans ska utforska nya världar och skapa minnen för livet.

Klockan 10.00 öppnar vi dörrarna till en dag fullspäckad med äventyr och möjligheter. Oavsett om du är en erfaren rollspelare eller aldrig spelat rollspel, är du varmt välkommen att delta. Inga förkunskaper behövs – det är bara att dyka upp och låta dig svepas med av spänningen!

Vi har förberett en rad olika rollspel för dig att prova på, såsom klassiska fantasyäventyr, sci-fi-epos och kanske till och med några överraskningar som du aldrig tidigare har upplevt. Vill du ha förtur på att få spela rollspel om vi blir många så kan du självklart anmäla dig i förväg, men det är absolut inte nödvändigt. Vi ser till att försöka ordna så alla får chansen att delta och ha kul!

Men det är inte allt – under dagen kommer det även att finnas gott om brädspel att utforska och njuta av. Oavsett om du föredrar strategi, samarbete eller enkelt avkopplande spel, finns det något för alla att upptäcka.

Så varför inte ta med dig vänner och familj och ge dig ut på ett äventyr du sent ska glömma? Kom och låt din fantasi flöda fritt med oss på Kulturhuset Klossen den 6 april. Det kommer att bli en dag full av skratt, spänning och gemenskap. Vi ser fram emot att få välkomna dig till en dag fylld av magi och möjligheter!

Anmälan

FÖRFATTARE
Sävspel

Sävspel

PUBLICERAD
2024-03-12
KATEGORI