PåskCon VII

När

18 – 19 april 2020

Var

Forsells väg 14, Sävar

Betala mindre

Är du medlem i Sävspel är konventet billigare

Information

Anmälan till PåskConline har öppnat!

Anmälan till PåskConline har öppnat! Du anmäler dig själv här på www.paskcon.se. Årets konvent sker digitalt på vår Discord-server och konventet är gratis! Mer information finns här på hemsidan! Hoppas vi syns!

PåskCon VII ställs in

Pågrund av för få anmälda deltagare har vi i föreningen valt att ställa in PåskCon VII.

Anmälan till PåskCon VII har öppnat!

PåskCon är ett rollspelskonvent för alla! Vi riktar oss till gamla som nya spelare.

Spelledare till PåskCon VII

Just nu söker vi spelledare och scenarioförfattare till det sjätte PåskCon som arrangeras lördag till söndag den 19 – 20/4-2020.

Spelledare till PåskCon VI

Just nu söker vi spelledare och scenarioförfattare till det sjätte PåskCon som arrangeras lördag till söndag den 20-21/4 2019.

Om PåskCon

PåskCon är ett rollspelskonvent för alla! Vi riktar oss till gamla som nya spelare, tanken är att PåskCon ska kunna vara en plats för de som vill testa på rollspel. Idén om PåskCon föddes på SävCon XII och håller fortfarande igång.

Då PåskCon är tänkt att vara ett mindre konvent så passar vi även på att göra det till Sveriges mysigaste rollspelskonvent. Istället för att ha en skola som lokal håller vi till i en herrgård för att höja mysfaktorn. Mycket under konventet gör vi för att man ska lära känna andra inom spelhobbyn och vi har en del aktiviteter som är tänkt att stärka den grupp som deltar.

Arrangörer

Elias Viklund

Elias Viklund

Konventsgeneral

Sävspel

Sävspel

Administration