PåskCon VII

När

18 – 19 april 2020

Var

Forsells väg 14, Sävar

Betala mindre

Är du medlem i Sävspel är konventet billigare

Information

PåskCon VII ställs in

Pågrund av för få anmälda deltagare har vi i föreningen valt att ställa in PåskCon VII.

Anmälan till PåskCon VII har öppnat!

Om PåskConPåskCon är ett rollspelskonvent för alla! Vi riktar oss till gamla som nya spelare, tanken är att PåskCon ska kunna vara en plats för de som vill testa på rollspel. Idén om PåskCon föddes på SävCon XII och håller fortfarande igång. Då PåskCon är tänkt att...

Det förlovade landet

Yndaros kallar, har du vad som krävs för att nå det?

MACUSA, Fall 357819

Året är 1926. Ett mörker hotar Trollkarlsvärldens säkerhet. Ni är Aurorer – de bästa Trolldomspoliserna i hela Amerika.

Fylkes försvarare

Så länge någon hob kan minnas har Fylkes gränser varit beskyddade. Av vilka frågar ni? Av Fylkes modiga fjärdigsmän och gränsvakter, så klart!

Nyckeln och Dörren

En grupp personer sitter i ett residens och funderar Framför dem ligger en vacker vandringsstav, en stav som fungerar som en nyckel.

Hoppets sista dagar

Någonting har gått fel i kolonin Hadleys Hopp. Riktigt, riktigt fel. En ensam vrakletare återvände till LV-426 infekterad av en okänd livsform…

Flykten från Mos Shuuta

Det är en period av oro och möjlighet galaxen. Det galaktiska imperiet kämpar för att behålla kontrollen mitt i ett inbördeskrig.

Spelledare till PåskCon VII

Just nu söker vi spelledare och scenarioförfattare till det sjätte PåskCon som arrangeras lördag till söndag den 19 – 20/4-2020.

Om PåskCon

PåskCon är ett rollspelskonvent för alla! Vi riktar oss till gamla som nya spelare, tanken är att PåskCon ska kunna vara en plats för de som vill testa på rollspel. Idén om PåskCon föddes på SävCon XII och håller fortfarande igång.

Då PåskCon är tänkt att vara ett mindre konvent så passar vi även på att göra det till Sveriges mysigaste rollspelskonvent. Istället för att ha en skola som lokal håller vi till i en herrgård för att höja mysfaktorn. Mycket under konventet gör vi för att man ska lära känna andra inom spelhobbyn och vi har en del aktiviteter som är tänkt att stärka den grupp som deltar.

Arrangörer

Elias Viklund

Elias Viklund

Konventsgeneral

Sävspel

Sävspel

Administration