Spelledare till PåskCon VII

av | 2020-03-07 02.26

Just nu söker vi spelledare och scenarioförfattare till det sjätte PåskCon som arrangeras lördag till söndag den 19 – 20/4-2020. Om du är intresserad så kan du anmäla dig och skicka in en foldertext på paskcon.se/spelledare. Vill du veta mer om PåskCon gå till paskcon.se.

Hur du skriver och vad du skriver bestämmer du! Vi är ute efter konventsanpassade äventyr.

Om PåskCon

PåskCon är ett nybörjarvänligt rollspelskonvent. Det första PåskCon hölls 2014 och i år (2020) är det sjunde PåskCon som sker. Konventet är uppdelat i pass och när deltagarna anmäler sig får de välja ett antal scenarion som de önskar spela. När anmälan stängt så fördelar vi ut lagen på de olika scenariona, därför vill du med din foldertext locka så deltagarna att spela ditt scenario.

Vad får du

  • Gratis inträde till konventet
  • Gratis te och kaffe under konventet
  • Gratis medlemskap i föreningen Sävspel

Vad vi förväntar oss

  • Att du spelleder minst två pass under konventet
  • Ditt scenario följer våra riktlinjer och regler
  • Du följer konventets regler
  • Om ditt scenario är populärt bland deltagarna, att du ser till att ordna fler spelledare som kan spelleda ditt scenario.
FÖRFATTARE
PåskCon

PåskCon

PUBLICERAD
2020-03-07
KATEGORI