Vi söker teamledare till SävCon XX

av | 2020-03-16 08.43

Teamledare Rollspel

Som teamledare för rollspel på SävCon XX så är dina arbetsuppgifter att hitta scenarioförfattare och spelledare till konventet. Du finns med i planeringen för konventet och arbetar nära konventsledningen. Tjänsten är ideell vilket innebär att du inte får någon lön och kommer behöva arbeta med detta under din fritid.

Teamledare Kök

Som teamledare för området kök på SävCon XX så är dina arbetsuppgifter att hitta konventshjältar som hjälper till i köket och lagar den mat som ska serveras på konventet. Du tar fram menyn för konventet och finns med i planeringen för konventet och arbetar nära konventsledningen. Tjänsten är ideell vilket innebär att du inte får någon lön och kommer behöva arbeta med detta under din fritid.

Teamledare Kansli

Som teamledare för området kansli på SävCon XX så är dina arbetsuppgifter att hitta konventshjältar som hjälper till i kansliet och i brädspelsbaren samt caféet. Du tar fram förslag på utformning av entré och kansli och finns med i planeringen för konventet och arbetar nära konventsledningen. Tjänsten är ideell vilket innebär att du inte får någon lön och kommer behöva arbeta med detta under din fritid.

Information om konventet

Konventet är i Sävar mellan den 29 oktober till den 1 november 2020, men arbetet med konventet är redan igång och sker löpande.

SävCon är Norrlands äldsta rollspelskonvent och detta år firar vi 20-årsjubileum. I och med det vill vi göra något speciellt så vi kör ett fyra dagars konvent för att få plats med mer rollspel och göra detta värt att minnas. Visst vill du vara en del av vår härliga konventsledning.

SävCon arrangeras av spelföreningen Sävspel som är medlemmar i Sverok – Spelhobbyförbundet.

FÖRFATTARE
SävCon

SävCon

PUBLICERAD
2020-03-16
KATEGORI