Tillsammans skapar vi ett tryggare Västerbotten

av | 2021-11-01 02.44

Vi har idag den 1 november 2021 gått in i ett sponsringsavtal med Länsförsäkringar Västerbotten som valt att sponsra vår förening med ekonomiska medel för att vi bedriver en trygg verksamhet för ungdomar i Västerbotten.

Vi är mycket glada över att vi valts ut tillsammans med 43 andra föreningar och organisationer i Västerbotten!

Information från Länförsäkringar Västerbottens hemsida:

Att stötta barn- och ungdomsföreningar inom idrott, kultur och andra områden är en del av vårt hållbarhetsarbete och ett sätt att arbeta med vår vision ”Tillsammans skapar vi en trygg framtid i Västerbotten”.

Vi sponsrar i huvudsak barn- och ungdomsföreningar. Vi tycker att de bidrar till en trygg fritid för våra barn och unga. Därför ställer vi krav på de föreningar vi sponsrar – aktiva ledare och anställda i föreningen/organisationen ska kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret, och vi vill också att man arbetar med handlingsplaner för att motverka mobbning, kränkningar och sexuella övergrepp. 

En del av vårt trygga arbete är att vi arbetar utifrån vår ”Handlingsplan mot mobbning, diskriminering och kränkande behandling” som bland annat säger att samtliga i vår föreningsstyrelse ska visa upp ett godkänt registerutdrag från Polisen för att få sitta med i föreningsstyrelsen.

Du kan hitta mer information på LFvasterbotten.se

FÖRFATTARE
Sävspel

Sävspel

PUBLICERAD
2021-11-01
KATEGORI