Kallelse årsmöte 2022

av | 2022-01-03 12.00

Nu är det dags för årsmöte i föreningen Sävspel. Du är kallad!

Januari till maj är det årsmötestider för många föreningar i Sverige, så även för oss. Sävspel bjuder in till årsmöte den 17 januari 2022 digitalt på vår Discord-server.

På årsmötet bestäms styrelse samt vad föreningen ska göra under året. Samtliga medlemmar, stödmedlemmar och övriga intressenter är välkomna till årsmötet.

Vill du lämna in en motion eller har en annan fråga, så kan du kontakta oss på info@savspel.se.

Är du intresserad av att sitta med i föreningsstyrelsen kontakta valberedningen på valberedning@savspel.se.

INFORMATION

Årsmötet för Sävspel sker den 17 januari 2022 kl. 18.30-20.00 på vår Discord-server. Gå med i servern (https://discord.savspel.se).

Alla är välkomna! För att rösta måste du vara grundmedlem i föreningen, medlem behöver du bli senaste dagen innan årsmötet. Denna kallese skickas till de som varit medlemmer 2021 samt de som är medlemmar 2022 (Du som deltog på SävCon XX är medlem 2022). Läs mer och bli medlem i föreningen (https://www.savspel.se/medlem).

Du hittar dokumenten för årsmötet och annan information om årsmötet på vår hemsida. Vi uppdaterar löpande med nya handlingar. Till årsmötessidan (https://www.savspel.se/arsmote).

FÖRTROENDEUPPDRAG

På årsmötet väljer föreningen ny styrelse, valberedning och revisorer. Vill du sitta med i styrelsen eller någon annan förtroendepost? Kontakta valberedningen på valberedning@savspel.se eller på Discord-servern.

Hjärtligt välkommen önskar styrelsen!

FÖRFATTARE
Sävspel

Sävspel

PUBLICERAD
2022-01-03
KATEGORI