Kallelse årsmöte 2023

av | 2023-01-04 09.25

Nu är det dags för årsmöte i föreningen Sävspel. Du är kallad!

Januari till maj är det årsmötestider för många föreningar i Sverige, så även för oss. Sävspel bjuder in till årsmöte den 18 januari 2023 på Klossen i Umeå. Man kan även närvara via Discord.

På årsmötet bestäms styrelse samt vad föreningen ska göra under året. Samtliga medlemmar, stödmedlemmar och övriga intressenter är välkomna till årsmötet.

Vill du lämna in en motion eller har en annan fråga, så kan du kontakta oss på info@savspel.se.

Är du intresserad av att sitta med i föreningsstyrelsen kontakta valberedningen på valberedning@savspel.se.

INFORMATION

Årsmötet för Sävspel sker den 18 januari 2023 kl. 18.30-20.00 på Kulturhuset Klossen och vår Discord-server. Gå med i servern (https://discord.savspel.se).

Alla är välkomna! För att rösta måste du vara grundmedlem i föreningen, medlem behöver du bli senaste dagen innan årsmötet. Denna kallese skickas till de som varit medlemmer 2022 samt de som är medlemmar 2023 (Du som deltog på SävCon XXI är medlem 2023). Läs mer och bli medlem i föreningen (https://www.savspel.se/medlem).

Du hittar dokumenten för årsmötet och annan information om årsmötet på vår hemsida. Vi uppdaterar löpande med nya handlingar. Till årsmötessidan (https://www.savspel.se/arsmote).

FÖRTROENDEUPPDRAG

På årsmötet väljer föreningen ny styrelse, valberedning och revisorer. Vill du sitta med i styrelsen eller någon annan förtroendepost? Kontakta valberedningen på valberedning@savspel.se eller på Discord-servern.

Hjärtligt välkommen önskar styrelsen!

FÖRFATTARE
Sävspel

Sävspel

PUBLICERAD
2023-01-04
KATEGORI