Ingen egen lokal längre

av | 2023-01-18 08.42

I september beslutade styrelsen att säga upp den lokal vi haft på övervåningen på Sävar EFS. Lokalen hyrdes av föreningen till årsslutet 2022. I samma veva beslutades att säga upp det förråd vi haft på Ringvägen i Sävar.

Anledningen till dessa beslut är att lokalen inte längre används av de interna spelgrupperna då många av de som spelar i grupperna har flyttat in till Umeå och spelar hemma hos varandra. Istället för dessa lokaler så har föreningen tecknat avtal med ett förrådshotell i Umeå där nu föreningens egendomar finns.

Det är såklart tråkigt att det blivit såhär men vi har inte stängt möjligheten att skaffa en föreningslokal i framtiden, men just nu så är det inte läge för detta.

Simon Lundgren, Ordförande

Föreningen kan fortfarande erbjuda lokaler att spela i. Ett exempel är Kulturhuset Klossen på Ålidhem, men om det är någon grupp som skulle vilja spela i Sävar så löser vi det vid det specifika tillfället.

FÖRFATTARE
Sävspel

Sävspel

PUBLICERAD
2023-01-18
KATEGORI